Locatie en bereikbaarheid

Hirsch & Cie is gelegen aan het altijd in beweging zijnde Leidseplein, tegen Oud-Zuid aan en met het historische centrum van Amsterdam in de ‘voortuin’ . Het is een bruisend plein vol inspiratie en het hart van cultureel Amsterdam. U vindt hier de Stadsschouwburg, het Nieuwe de La Mar, theater Bellevue, De Balie en talloze andere culturele initiatieven. Mocht u nog meer culturele diepgang zoeken dan bent u binnen 5 minuten wandelen op het Museumplein met het onlangs prachtig gerenoveerde Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum en het Concertgebouw.

Het Leidseplein en omgeving is wellicht van oudsher het meest bekend om haar zeer gevarieerde horeca aanbod. Er is voor ieder wat wils, van gelegenheden voor een snelle lunch, restaurants voor zakelijke diners of bijvoorbeeld grand-cafés voor ontmoetingen na het werk.

Op zoek naar ontspanning? In de directe omgeving van het Leidseplein vindt u het meest bekende park van Amsterdam, het Vondelpark. Of u kunt een wandeling maken over de grachten van Amsterdam, onderdeel van de Wereld Erfgoedlijst. De mogelijkhedenzijn eindeloos.

Het Leidseplein is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, zo kunt u van alle belangrijke stations gemakkelijk per tram naar het Leidseplein komen. Met de auto is het Leidseplein ook bereikbaar, op uitnodiging kunt u zelfs in hartje Amsterdam onder het gebouw parkeren in de Hirsch & Cie garage.